Lasservice

P. van den Heuvel - www.lasservice-pvandenheuvel.nl

Onze kracht zit hem in het feit dat wij op locatie werken en met speciaal gereedschap c.q. uitrusting naar de klant toe komen wanneer deze dat wenst.

 

Tevens beschikken wij over een auto-ambulance en eigen werkplaats waar langdurige werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden wanneer de klant bijvoorbeeld zelf niet over een ruimte beschikt.

 

Op deze manier kunnen wij elke klant zo goed mogelijk bedienen.

 

Van elke reparatie en/of restauratie worden foto's gemaakt en in een dossier vastgelegd.

 

Bij kleine klussen wordt de klant een mail gezonden met foto's en beschrijving vóór de auto wordt opgehaald of worden de foto's na afloop opgestuurd.

 

Bij langdurige werkzaamheden c.q. restauraties wordt de klant meerdere malen per week op de hoogte gehouden d.m.v. een mail met foto's, wat voor werkzaamheden er verricht zijn en hoeveel uren er aan zijn gewerkt. De klant heeft hiermee dan een overzicht van de voortgang van de werkzaamheden.

 

Zo heeft elke klant een duidelijk overzicht van wat en waar precies het laswerk nodig was.

 

Verder maken wij gebruik van de beste materialen en producten die er op de markt te verkrijgen zijn op het gebied van roestpreventie.

 

In de overtuiging dat wij kwaliteit en service leveren in samenhang met onze jarenlange ervaring hanteren wij als after sales service het zogenaamde geen gezeur garantie.

 

In samenwerking met auto clubs worden er tevens technische dagen georganiseerd om hiermede leden een kijkje te gunnen achter de schermen.

 

Mocht U vragen hebben over eventuele werkzaamheden en/of prijzen, wij zijn er voor U.

 

Bel voor een afspraak of vrijblijvende opgave : 06 54 71 03 85

 

 

Al onze verdere gegevens vindt U op de CONTACT pagina.